93 321 14 04 nei@nei.cat

Avís Legal

Identificació i Titularitat

En cumpliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Servieis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, el Titular exposa les seves dades identificatives:

 • Titular:  Jordi Solís Llaudet.
 • NIF: 40974737F
 • Domicilio:  C/Comte Borrell, 175 (08015), Barcelona – España.
 • Correo electrónico:  jordi@nei.cat
 • Teléfono de contacto:  93 321 14 04
 • Sitio Web:  https://www.nei.cat

Finalitat

La finalitat del Lloc Web es: Servei tècnic d’informàtica i televisió.

Condicions d’Ús

La utilització del lloc web li otorga la condició d’Usuari, e implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’çus incloses en les pàgines:

Si no estigués conforme amb totes i cadascuna d’aquestes clàusules i condicions, si us plau, no faci servir el Lloc Web.

L’accés al Lloc Web, no suposa, en cap cas, l’inici d’una relació comercial amb el Titular.

A través del Lloc Web, el Titular li facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que el Titular i/o els seus colaboradors han publicat mitjançant Internet.

A tal efecte, està obligat i compromès a NO utilitzar cap dels continguts del Lloc Web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en aquest Avís Legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats pel Titular, d’altres usuaris o de qualsevol usuari d’Internet.

Normes d’Ús del Lloc Web

Com a Usuari et compromets a utilitzar la Web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic, quedant prohibit l’ús de la web amb finalitats il·lícites o lesives, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el funcionament normal de la web.

No podràs utilitzar els continguts de la Web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits o contraris als aquí establerts, lesius dels meus drets i interessos, dels altres usuaris, de tercers o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar la Web o impedir la utilització normal o gaudi del mateix per part dels usuaris.

Assumeixes la responsabilitat d’un ús correcte de la web, la qual cosa implica:

 • Fer ús d’aquesta web únicament per realitzar consultes o adquisicions legalment vàlides.
 • No realitzar cap consulta falsa o fraudulenta.
 • Facilitar dades de contacte veraces i lícites.

Aquesta web no utilitzarà la IP per identificar als seus usuaris, aquestes dades seran guardades i utilitzades únicament per al control i realització d’estadístiques d’accés i visites a la web, per analitzar tendències, administrar el lloc, i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en conjunt. En cap cas seran comunicats o cedits a tercers. Realitzar estudis estadístics.

Trobaràs més informació sobre el tractament de dades en la nostra Política de Privacitat.

Mesures de seguretat

Les dades personals que faciliti al Titular poden ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva al Titular, que assumeix totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

No obstant això, ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant el Titular no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos encara que el Titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.

Continguts

El Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos en el Lloc Web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, el Titular no garanteix que sigui exacta, completa o actualitzada. El Titular declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines del Lloc Web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del Lloc Web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violen drets del Titular o de tercers.

Els continguts del Lloc Web tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància han de ser utilitzats ni considerats com a oferta de venda, sol·licitud d’una oferta de compra ni recomanació per realitzar qualsevol altra operació, llevat que així s’indiqui expressament.

El Titular es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut del Lloc Web, els enllaços o la informació obtinguda a través del Lloc Web, sense necessitat de previ avís.

El Titular no és responsable dels danys i perjudicis que poguessin derivar-se de la utilització de la informació del Lloc Web.

Política de cookies

El Titular obté i conserva la següent informació sobre els visitants del Lloc Web:

 • El nom de domini del proveïdor (PSI) i/o adreça IP que els dóna accés a la xarxa. 
 • La data i hora d’accés al lloc Web.
 • L’adreça d’Internet origen de l’enllaç que dirigeix al lloc Web.
 • El nombre de visitants diaris de cada secció.
 • La informació obtinguda és totalment anònima, i en cap cas pot ser associada a un Usuari concret i identificat.

 

Enllaços a altres llocs Web

El Titular pot proporcionar-li accés a llocs Web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació a Internet en les que podrà ampliar les dades ofertes en el Lloc Web.

Aquests enllaços a altres llocs Web no suposen en cap cas una suggerència o recomanació perquè vostè visiti les pàgines web de destinació, que estan fora del control del Titular, per la qual cosa el Titular no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat que obtingui al seguir els enllaços. Així mateix, el Titular no respon dels enllaços o enllaços ubicats en els llocs web vinculats als que li proporciona accés.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre el Titular i el propietari del lloc en el que s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part del Titular dels seus continguts o serveis.

Si accedeix a un lloc web extern des d’un enllaç que trobi en el Lloc Web haurà de llegir la pròpia política de privacitat de l’altre lloc web que pot ser diferent de la d’aquest lloc Web.

Propietat intelectual e industrial

Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquest Lloc Web està subjecte a les següents condicions: la reproducció, emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit del Titular.

Limitació de responsabilitat

La informació i serveis inclosos o disponibles a través del Lloc Web poden incloure incorreccions o errors tipogràfics. De forma periòdica el Titular incorpora millores i/o canvis a la informació continguda i/o els Serveis que pot introduir en qualsevol moment.

El Titular no declara ni garanteix que els serveis o continguts siguin interromputs o que estiguin lliures d’errors, que els defectes siguin corregits, o que el servei o el servidor que ho posa a disposició estiguin lliures de virus o altres components nocius sense perjudici de que el Titular realitza tots els esforços en evitar aquest tipus d’incidents.

El Titular declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels Serveis o continguts oferts a Internet, qualsevol que sigui la seva causa. Així mateix, el Titular no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d’aquestes caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que et pugui ser causat per causes alienes a el Titular.

Abans de prendre decisions i/o accions amb base a la informació inclosa en el Lloc Web, el Titular li recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

Jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola.

Sempre que no hi hagi una norma que obligui a una altra cosa, per quantes qüestions es suscitin sobre la interpretació, aplicació i compliment d’aquest Avís Legal, així com de les reclamacions que puguin derivar-se del seu ús, les parts acorden sotmetre’s als Jutges i Tribunals de la província de Barcelona, amb renúncia expressa de qualsevol altra jurisdicció que pogués correspondre’ls.

Modificacions

Podem modificar en qualsevol moment i sense previ avís les presents condicions per adaptar-les a les novetats legislatives o jurisprudencials així com a les modificacions o pràctiques de la indústria, per la qual cosa hauràs de consultar periòdicament les presents condicions, termes i polítiques per comprovar o assegurar-te de l’existència de canvis en les mateixes, prenent com a referència la data de l’última actualització.

Igualment ens reservem el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que considerem oportunes a nei.cat, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la que aquests apareguin presentats o localitzats a la web.

Contacte

En cas que vostè tingui qualsevol dubte sobre aquest Avís Legal o vulgui realitzar qualsevol comentari sobre el Lloc Web, pot enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça: jordi@nei.cat

 

Aquest avís legal ha sigut actualizat per últim cop el 06/05/2024

Truca
Aquesta web fa servir cookies pròpies i de tercers per el seu correcte funcionament i per finalitats analítiques. Conté enllaços a llocs webs de tercers amb polítiques de privacitat alienes que podràs acceptar o no quan accedeixis a ells. Al fer clic al botó Acceptar, dones el concentiment per fer ús de les tecnologíes i el processament de les teves dades per aquests propòsits. Per saber-ne més, si us plau, consulta la nostra política de privacitat.   
Privacidad